Tekirdağ

Çorlu'dan kısa kısa

12:47 27 Ocak 2016
Çorlu'dan kısa kısa

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ( TSO) ''İş Ortamında İlişkiler'' konulu seminer düzenledi.

Çorlu TSO Başkan Enis Sülün, eğitimle ilgili yaptığı açıklamada, iletişimin insan hayatına sağladığı bir çok faydanın olduğunu söyledi.

Teknolojinin günden güne yenilenerek gelişmesinin iletişim anlayışını da doğrudan etkilediğini belirten Sülün, ''İletişim bir sosyal ihtiyaç olduğu kadar insanların birbirleri ile paylaşımda bulunmaları, haberleşebilmeleri için gerekli bir unsurdur. Buna bağlı olarak iş yerlerinde personel arasında iletişim kurabilme son derece önemlidir. Gerçekleşen eğitim sonucunda katılımcılarımız sertifikalarını almaya hak kazanmışlardır'' dedi.

Programda daha sonra, katılımcılara iş ortamında personelin kendi arasında ve müşterilere karşı olan iletişimleri konusunda bilgiler verildi.


- Çorlu'da "Sosyal Denge Sözleşmesi" imzalandı

Çorlu Belediyesi ve Tüm Yerel-Sen arasında ''Sosyal Denge Sözleşmesi'' imzalandı.

Belediye meclis salonunda yapılan imza töreninde konuşan Tüm Yerel-Sen Genel Sekreteri Cengiz Gülebay, memurlara yönelik sosyal ve ekonomik katkı sağlayacak olan sözleşmenin her iki tarafa da hayırlı olmasını diledi.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ise tüm belediye çalışanlarının her zaman yanlarında olduklarını belirterek, ''Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin kurulmasının ardından bütçelerimiz önemli oranda düştü. Buna rağmen mümkün mertebe, tüm çalışanlarımızın haklarının iyileştirilmesi için çalışıyoruz. İmzaladığımız ‘bu sözleşmenin memur arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Dün olduğu gibi yarın da hep birlikte güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.