Tekirdağ

Çorlu'dan kısa kısa

10:07 05 Şubat 2016
Çorlu'dan kısa kısa

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün ilçede park yapım çalışmaları devam ediyor.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, yaptığı açıklamada, yaşam alanlarını güzelleştirmek ve daha da yaşanılabilir bir hale getirmek için park yapım çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Alipaşa Mahallesi’nde bulunan 2 bin 572 metrekarelik alana park yapımı için çalışmalara başladıklarını belirten Baysan, "İlçe genelinde halkımızın sosyal alan ihtiyacını karşılamak için park yapım çalışmaları devam ediyor. Alipaşa Mahallesi'ndeki park alanına panel çiti ile çevrilen alana kum ve kauçuk zemin üzerine oyun grupları, salıncak, kaydırak ve kondisyon aletleri monte ediliyor" dedi.

Parkın etrafından yürüyüş yollarının da yapılacağını kaydeden Baysan, ilçe genelinde ihtiyaç duyulan bölgelerde park yapımlarının devam edeceğini söyledi.


- Çorlu'da karne şenliği düzenlendi


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Tekirdağ'ın tüm ilçelerinde düzenlenen karne şenliği Çorlu'da da gerçekleştirildi.

Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesi'nde gerçekleştirilen etkinlikte eğlenceli yarışmalar ve atölye çalışmalarına katılan çocuklar, Sihirli Orman Tiyatrosu tarafından sahnelenen çocuk oyunu, palyaço şovu ve kostümlü animatör gösterilerini ilgi ile takip etti.

Düzenlenen etkinlikler bünyesinde keyifli bir gün geçiren öğrencilere programın bitiminde patlamış mısır ve pamuk şekeri ikram edildi.


- Çorlu TSO 14. Meslek Komitesi toplandı


Çorlu Ticaret ve Sanayi odası (TSO) 14. Meslek Komitesi toplantı düzenledi.

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı İlhan Kurt, Çorlu TSO Meclis salonunda yapılan toplantıda yaptığı konuşmada, emlakçıların bir takım sorunlar yaşadığını söyledi.

Devlete vergi vermeden kaçak olarak emlakçılık yapanların sayısının arttığını belirten Kurt, ''En büyük sıkıntımız sahibinden satılıklar. Emlak sektöründe yaşanan mağduriyetler gün geçtikçe artıyor. Sorunların kaynağı kayıt dışı emlakçılık yapanlar. Emlak için web sitesine güvenenlerin çoğu aldatılıyor. Orada ki bilgilerin yüzde 90'ı yalan'' dedi.

Yapılan toplantıda, kayıt dışı emlakçılık yapanlarla mücadele için karar alındı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.