Tekirdağ

Çorlu'dan kısa kısa

16:14 05 Şubat 2016
Çorlu'dan kısa kısa

Ziyarette, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Çiğdem Tarar ve Kadın Meclisi Yürütme Kurulu üyeleri ile bir süre görüşen Baysan, kadının toplumdaki yeri ve önemine değinirken, kadın meclislerinin gerçekleştireceği proje ve çalışmalarda daima destek vereceğini dile getirdi.

Tekirdağ Kent Konseyi Kadın Meclisi, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı makamında ziyaret etti.

Çorlu Belediyesi'nin proje ve çalışmalarından bilgiler aktaran Baysan, ''Yapılan ziyaretten memnun oldum. Kadınlarımız hayatımızda çok önemli bir yerde. Onların elinin değdiği her yer güzelleşiyor'' dedi.

Tarar da, gerçekleştirilen nezaket ziyareti kapsamında hayata geçirmek istedikleri projeler hakkında bilgi verdi.


- Çorlu Belediye meclisi şubat ayı toplantısı


Çorlu Belediyesi şubat ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan başkanlığında Çorlu Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Toplantıda, müdür kadrosuna yapılan atamalar hakkında Baysan tarafından meclise bilgi verilirken, Hukuk İşleri Müdürlüğü'ne Berna Yeke, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü'ne Hasan Güngör, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'ne Neşe Biçer ve Özel Kalem Müdürlüğü'ne de Hakan Öztürk'ün atandığı meclis üyelerine duyuruldu.


- Mahalle Sakinlerinden Baysan'a ziyaret


Hatip Mahallesi sakinleri, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Başkanlık makamındaki ziyarette, mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Baysan'a teşekkür eden mahalle sakinleri, 2015 yılı içerisinde mahallelerinde parke taşı döşeme ve kaldırım düzenleme çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

Baysan da, belediye olarak çalışmaları sürdürdüklerini ifade ederek, "Ele ele gönül gönüle verilince sorunlar kendiliğinden ortadan kalkıyor. Çorlu'muzun sorunlarının çözümü için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Havaların iyileşmesi ile birlikte özellikle yol ve kaldırım çalışmalarımız yoğunlaşacak. Siz değerli büyüklerimizin bu teşekkür ziyareti beni çok mutlu etti. Ben de sizlere çok teşekkür ederim" dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.