Tekirdağ

"Sen de bir hayata dokun" projesi

15:17 06 Şubat 2016
"Sen de bir hayata dokun" projesi

Malkara Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından başlatılan "Sen de bir hayata dokun" projesi kapsamında elde edilen gelir ile Malkara'da ihtiyaç sahibi engelli bir vatandaşa akülü tekerlekli sandalye hediye edildi.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nuran Başkütük, Ahmetpaşa Mahallesi'nde ikamet eden engelli Uğur İşcan'ı evinde ziyaret ederek, akülü tekerlekli sandalyeyi teslim etti.

Yurdakul, yaptığı açıklamada, görevlerinin vatandaşları mutlu etmek olduğunu belirterek, "Kent Konseyi Kadın Meclisimizin Gönüllü Melekler Grubu'na da çok teşekkür ediyorum. Yardım yemeği düzenleyerek akülü aracın alınmasında büyük emek ve katkı sağladılar. Uğur kardeşimize akülü aracı hayırlı olsun" dedi.

Başkütük de, projeye katkı sağlayan herkese teşekkür ettilerini belirterek, "Bize her zaman destek olan Malkara Belediye Başkanımız Ulaş Yurdakul’a da hem kendi adıma hem de Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyeleri adına ayrıca teşekkür ediyorum. Uğur kardeşimize akülü arabasını teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kendisine akülü aracının hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz" diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.