Tekirdağ

Süleymanpaşa'dan kısa kısa

09:29 08 Şubat 2016
Süleymanpaşa'dan kısa kısa

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Bisanthe Oda Müziği Festivali kapsamında İstanbul Camerata Barok Topluluğu konser verdi.

Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Belediye Kültür Merkezi Yılmaz İçöz Sahnesi'nde düzenlenen konser öncesi yaptığı konuşmada, Bisanthe Oda müziği Festivali’nin ileriki yıllarda bir Türkiye'nin önemli festivallerden biri olacağını söyledi.

Bisanthe Oda Müziği Festivali'nin farklı bir festival olduğunu ifade eden Eşkinat, "Umarım bundan sonraki konserlerimizde sanatsever Tekirdağlılar bizleri yalnız bırakmazlar. İnanınki bu festival Türkiye’de sanat adına ses getirecek festivallerden biri olacak. Ben bu festivali hazırlayan belediyenin başkanı olmaktan gurur duyuyorum" dedi.

Konuşmaların ardından, İstanbul Camerata Barok Topluğu yaklaşık bir saat süren konserde sanatseverlerle buluştu.


- Süleymanpaşa Belediye Başkanı Eşkinat muhtarlar ile bir araya geldi


Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa’nın 74 mahallesinin muhtarı ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Eşkinat, kentteki bir restoranda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, belediye olarak yeni bir yapılanma oluşturduklarını söyledi.

Yeni yapılanma ile dört başkan yardımcısına birimleri paylaştırdıklarını ifade eden Eşkinat, "Bundan sonrasında mahallelerimizden sorumlu kişi Telat Akköse olacak. Fen işleri birimimizden sorumlu ise Mehmet Hilmi İşsever olacak. İki başkan yardımcım koordinasyonu içinde sizin hem tarımsal hem de sizin fen işleri ile ilgili sorunlarınız çözmeye çalışacaklar" dedi.

Bundan sonra ilişkilerinin çok daha fazla yoğunlaşacağını belirten Eşkinat, "El birliği içinde önümüzdeki günlerde daha mutlu, daha taleplerinizi çabuk bir şekilde yerine getirir olacağız" diye konuştu.

Toplantıya Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Gülferah Güral, Berkay Çakır, Telat Akköse ve Mehmet Hilmi İşsever ve muhtarlar katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.