Tekirdağ

Okuluna giden öğretmene sokak köpekleri saldırdı

13:03 08 Şubat 2016
Okuluna giden öğretmene sokak köpekleri saldırdı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde okula giden öğretmene sokak köpekleri saldırdı.

Malkara Hüsniye Hanım Teknik ve Anadolu Meslek Lisesinde ücretli olarak matematik öğretmenliği yapan Dilara Tuna (24), okuluna gitmek için evinden çıktıktan sonra sokak köpeklerinin saldırısına uğradı.

Köpek saldırısının ardından hastaneye giden ve kuduz iğnesi yaptıran Tuna, yaşadıklarını söyle anlattı:

"Sabah okula gidiyordum. Saat 8.20'de dersim başlıyordu. Evimin arkasından çıktım o arada çöpün yanında köpekler yatıyordu. Öte taraftan bir köpek havlayarak geldi. O köpek havladığı için diğer köpekler de havlayarak etrafımı çevirdi. Yollarda taş bulamadım. Kocaman bir kangal ayağıma arkadan yapıştı. Az ilerde bir taş bulup attım köpekler dağıldı. Ama beni ısıran köpek okula kadar takip etti. Okuldan çıkan müdür ve müdür yardımcıları beni hastaneye götürdü. Şu anda kuduz tedavisine başladık. Caddeden çocuklar da geçiyor buna bir önlem alınması gerekir."

Olay sonrası vatandaşların ve öğretmenlerin şikayetleri üzerine gelen Malkara Belediye Veterinerlik Hizmetleri ekibi, sokak köpeklerini uyuşturarak toplamaya başlarken, daha önce de okula gelmek isteyen öğrencilere de köpek saldırılarının olduğu öne sürüldü.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.