Tekirdağ

Çorlu'dan kısa kısa

17:47 08 Şubat 2016
Çorlu'dan kısa kısa

Çorlu'da belediye tarafından düzenlenen "Gönül Sohbetleri" toplantıları, ilçenin eski esnafları ile devam etti.

Belediye Başkanı Ünal Baysan, Tarihi Belediye Binası’nda düzenlenen toplantıda, ilçenin eski esnafları ile bir araya gelerek, yaşadıkları yer hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Toplantıda konuşan Baysan, Çorlu’nun hızla artan nüfusunun 245 bin olduğunu ifade ederek, “Şu an 980 bin civarında nüfusa sahip Tekirdağ'ın, devam eden göç ile birlikte kısa süre içinde 1.5 milyon civarında nüfusa ulaşması bekleniyor. Öte yandan yeni ilçeler kurulurken yaşanan süreçte maalesef şehrimiz yüz ölçümünü, nüfusunu ve sanayisini kaybetmiştir ve önemli oranda gelir kaybına uğramıştır. Bu, Çorlu Belediyesi’nin yıllık gelirinin yarısına tekabül etmektedir'' dedi.


- Bayan güreşçi Erge uluslararası turnuvada ikinci oldu

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) güreş takımı sporcusu Aysun Erge, 44'ncü Uluslararası Yaşar Doğu Güreş Turnuvası’nda ikinci oldu.

Dünya Güreş Federasyonu’nun 2016 faaliyet programı kapsamında İstanbul’da gerçekleştirilen turnuvada bayanlar kategorisinde 48 kiloda mindere çıkan milli güreşçi Erge, ikinci olarak gümüş madalya kazandı.

Tekirdağ İl Güreş Temsilcisi ve güreş antrenörü Fatih Kobal, yaptığı açıklamada, milli güreşçinin her turnuvadan olduğu gibi bu turnuvadan da alnının akıyla çıktığını ve ikincilik kazandığını ifade etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.