Tekirdağ

Tekirdağ'dan kısa kısa

16:00 12 Şubat 2016
Tekirdağ'dan kısa kısa

Yardımsevenler Derneği Çorlu Şubesi Başkanı İnci Aksu Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Aksu ile bir süre görüşen Albayrak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti ve dernek çalışmalarında Aksu'ya başarılar diledi.

Aksu da, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 11 ilçede yürüttüğü çalışmaları çok başarılı bulduğunu belirterek, Albayrak ve ekibine teşekkür etti.


- ADD'den Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne ziyaret


Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Tekirdağ Şubesi Başkanı Servet Gürkan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı ziyaret etti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Makamında gerçekleşen ziyarette, Gürkan ile bir süre görüşen Albayrak, ziyaretlerinden dolayı Gürkan'a teşekkür etti ve dernek çalışmalarında başarılar diledi.

Gürkan da, dernek çatısı altında yürütülen çalışmalar hakkında Albayrak'a bilgiler vererek, Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette, Atatürkçü Düşünce Derneği Tekirdağ Şubesi Başkan Yardımcısı Fazlı Ertekin, Yönetim Kurulu Üyeleri Şenay Becerikli, Mustafa Erbaş, Hasan Engin ve Pınar Cazgir de bulundu.


- Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne ziyaret


Çorlu İlçesi Emniyet Müdürü Aykut Efe, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı ziyaret etti.

Efe ile makamında bir süre görüşen Albayrak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti ve Çorlu ilçesinin asayiş durumuyla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Efe de, 19 Şubat Cuma günü, Çorlu’da Emniyet ve Asayiş Hizmetlerini Destekleme Derneği ve Emniyet Müdürlüğü'nün birlikte düzenlediği Kültür ve Turizm Bakanlığı İstanbul Devlet Modern Folk Orkestrası'nın vereceği konsere Albayrak’ı davet etti.




YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.