Tekirdağ

Tekirdağ'dan kısa kısa

14:54 23 Şubat 2016
Tekirdağ'dan kısa kısa

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, daire başkanları ile toplantı yaptı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Meclis Salonu'nda yapılan toplantıda, Albayrak, daire başkanlarından bu güne kadar yaptıkları ve gelecek aylarda yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Toplantıda, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, Teski Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, genel sekreter yardımcıları ile daire başkanları bulundu.


- Tekirdağ'da "İş Sağlığı ve Güvenliği" semineri


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğü tarafından "İş Sağlığı ve Güvenliği" konulu seminer düzenledi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, seminerde yaptığı konuşmada, belediye gibi çok sayıda personelin çalıştığı kurumlarda iş sağlığı ve güvenliğinin büyük önem arz ettiğini belirtti.

Belediyede her iş kolundan bir çok personelin istihdam edildiğini kaydeden Albayrak, "Çalışan personelimizin güvenliğini sağlamak bizim en asli görevimizdir. Bize bu imkanı tanıyan insan kaynakları daire başkanlığına teşekkür ederek, bu eğitimde ve bundan sonra düzenlenecek eğitimlerde kendilerine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından, İş Güvenliği Uzmanı Hatice Erbil "6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu", İş Güvenliği Uzmanı Nihan Babacan "İş Yerinde Kişisel Koruyucu Donanımların Kullanılması", Yönetim Sistemleri Uzmanı Demet Yetişkin "Entegre Yönetim Sistemi" konularında katılımcıları bilgilendirdiler.

Seminere, Albayrak'ın yanısıra, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Oral Karakaya, başkan danışmanları, daire başkanları ve şube müdürleri katıldı.


- İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Hatları A.Ş'den Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne ziyaret


İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Şehir Hatları A.Ş. Genel Müdürü Yakup Güler beraberindekiler ile Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Güler ile bir süre görüşen Albayrak, Güler'den Şehir Hatları A,Ş'nin çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı ve ziyaretinden dolayı Güler'e teşekkür etti.

Güler de Tekirdağ'daki yatırımlar hakkında Albayrak'tan bilgiler aldı.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.