Tekirdağ

Malkara Kaymakamı Altın muhtarlarla bir araya geldi

16:19 11 Nisan 2016
Malkara Kaymakamı Altın muhtarlarla bir araya geldi

Malkara Kaymakamı Osman Altın, mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısı düzenledi.

Altın, Ziraat Odası Toplantı Salonu'nda düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, muhtarlar ile ikinci kez bir araya geldiklerini söyledi.

Toplantının amacının muhtarları bilgilendirmek olduğunu ifade eden Altın, "Tekirdağ'ın büyükşehir statüsü kazanmasıyla birlikte muhtarların görevlerinde bazı değişiklikler olduğu. Yaşanan değişikliklerle birlikte işlerin aksamaması için bilgilendirme amacıyla bu toplantıyı düzenledik." dedi.

Malkara İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Murat Kızıltan da, bahar aylarında kırsal kesimlerde asayiş olaylarında artış yaşandığını belirterek muhtarlara uyarılarda bulundu.

Mahallelere gelen şüpheli şahıs ve araçlara karşı dikkatli olunması gerektiğini ifade eden Kızıltan, "Muhtarlarımız özellikle mahalleye gelen şüpheli şahıslar ve şüpheli araçlar olduğu zaman dikkatli olsunlar ve bizlere haber versinler. Suçların engellenmesi ve suçun ortaya çıkarılmasında güvenlik kameraları da önemli destekler sağlıyorlar. Dolandırıcılık konusunda mahalle sakinlerine bilgiler verin. Vatandaşlarımız dikkatli olsunlar." diye konuştu.

Toplantıya, İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Aydın, Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Celal Yılmaz, ile kurum amirleri ve muhtarlar katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.