Tekirdağ

Çorlu'dan kısa kısa

17:57 18 Nisan 2016
Çorlu'dan kısa kısa

Türk Kızılayı Çorlu Şubesi tarafından Kutlu Doğum Haftası kapsamında vatandaşlara lokum dağıtıldı.

Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan kan bağış çadırının yanında vatandaşlara lokum ve değişik ikramlarda bulunan Kızılay görevlileri, vatandaşların Kutlu Doğum Haftası'nı kutlarken, kan bağışının önemini vurguladı.

Kızılay Çorlu Şube Başkanı Selime Dodurka, yaptığı açıklamada, Türk Kızılayı'nın her anlamda halkın yanında olduğunu belirtirken, Çorlu'da da zaman zaman kan bağış kampanyaları düzenlediklerini söyledi.

İlçede kurulan çadır ile kan bağışı aldıkları etkinlikte, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla ikramlarda da bulunduklarını dile getiren Dodurka, ''İlçemizde kan hizmetlerinin yanı sıra giysi, gıda ve benzeri yardımlarımız da devam ediyor. Bizlere ihtiyaç duyan herkesin yanında olmaya çalışıyoruz. Bunların yanında, çadırımızın etrafında Kutlu Doğum Haftası için vatandaşlarımıza değişik ikramlarda da bulunuyoruz.'' diye konuştu.


- Belediye Başkanlığına Perin vekalet ediyor

Çorlu Belediyesi Meclis Üyesi Hülya Perin, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ın yerine vekalet ediyor.

Baysan’ın Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Yıldız Erkek Basketbol Takımı ile Gaziantep'te düzenlenen Anadolu Şampiyonasında bulunması nedeniyle yerine izinli olduğu süre boyunca Perin vekalet edecek.

Perin, Baysan'ın birkaç gün sonra görevine döneceğini ifade ederken, bu kutsal görevde vekaleten de olsa bulunmanın çok büyük gurur kaynağı olduğunu kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.