Tekirdağ

Dünya Çiftçiler Günü

17:05 14 Mayıs 2016
Dünya Çiftçiler Günü

Malkara Belediyesi, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve bir yem fabrikası tarafından, Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla Berbekü Partisi düzenlendi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çavuşköy Mahallesi futbol sahasında düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, Malkara'da 2 yıldır tarımsal hizmetlere yatırım içerisinde olduklarını söyledi.

Yapılan yatırımlarla bölgeye en iyi hizmeti sağlamaya çalıştıklarını ifade eden Albayrak, "Birlik Yem Fabirkası, Malkara Belediyesi'nin ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin ortak eseridir. Burası ticari bir işletme değildir. Çavuşköy’de Türkiye’nin en sayılı et kombinelerinden birinin temeli atılacak. Türkiye’nin tarım alanında sayılı ilçelerinden olan Malkara’da bunu yapmalıyız." diye konuştu.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ise, Malkara'ya hizmet etmeye devam ettiklerini, 2016'nın Malkara için yatırım yılı olacağını söyledi.

2 yıldır Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Malkaralılara hizmet etmeye çalıştıklarını ifade eden Yurdakul, şöyle konuştu:

"2 yaşındaki bir belediyenin, Türkiye’de hiçbir Büyükşehir Belediyesinin yapamadıklarını başarmanın gururu ile sizlerin karşısındayız. Türkiye'de, sadece üreticiye yaptığı hizmetler belki 30 yaşındaki veya daha büyük büyükşehir belediyelerinin yapamadığı hizmetlerin yapılması bizlere gurur veriyor."

Daha sonra Malkara Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları ekibi gösteri sundu.

Etkinlikte,yaklaşık 2 bin misafire ikramlarda bulunuldu.

Etkinliğe, kurum müdürleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.