Tekirdağ

Çorlu'dan kısa kısa

15:49 19 Mayıs 2016
Çorlu'dan kısa kısa

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümü öğrencileri, Çorlu Belediyesi asfalt şantiyesini ziyaret etti.

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce Asfalt Şantiyesi’ne gelen öğrencilere teknik gezi düzenlenerek, bilgiler verildi.

Şantiyede gerçekleştirilen teknik gezi kapsamında katılımcılara inşaat mühendisi Onur Yankı ile laboratuvar görevlisi inşaat teknisyeni Mustafa Özsoy tarafından sıcak asfalt üretimi ve laboratuvar deneyleri konulu sunum yapıldı.

- Öğretmenlere atık eğitimi

Çorlu Belediyesi ile Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı (ÇEVKO) iş birliğiyle öğretmenlere yönelik ambalaj atıkları konusunda eğitim verildi.

Çorlu Belediyesi çok amaçlı salonunda ilçedeki ilk ve orta dereceli okullarda görevli öğretmenlere Ambalaj Atıklarının Kontrolü Yönetmeliği gereğince ''Eğitimcilerin Eğitimi'' adı altında eğitim semineri düzenlendi.

Eğitimde ambalaj atıklarının çevreye zararları, atık oluşumunun önlenmesi ve öğrencilerin bu konuda eğitilmesine dair bilgiler verildi.

Eğitim sonunda katılımcı öğretmenlere sertifika takdim edildi.

- Trakya Açık İkili Briç Turnuvası sona erdi

Türkiye Briç Federasyonu ve Çorlu Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen 2016 Trakya Açık İkili Briç Şampiyonası sona erdi.

Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünde düzenlenen ve Türkiye Briç Federasyonu’ndan 9 hakem ve gözlemci heyetinin takip ettiği turnuva sona erdi.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ın ziyaret ederek bilgi aldığı ve 101 çiftin katıldığını şampiyona sonunda, 10 bordluk 5 mini seanslık eleme üzerinden oynanan Trakya Açık İkili Briç Turnuvası’nı, Serkan Ünal ve Melih Osman Şen ikilisi kazandı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.