Tekirdağ

İhtiyaç sahiplerinin evlerini belediye temizleyecek

13:13 25 Mayıs 2016
İhtiyaç sahiplerinin evlerini belediye temizleyecek

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçede yaşlı, kimsesiz, bakıma muhtaç, ekonomik ve beden gücü yetersiz olanların evleri temizlenecek.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Evde Temizlik Hizmeti" projesini hayata geçirerek Sosyal İşler Dairesi Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü'nün öncülüğündeki iki ekibin il genelinde hizmet vermeye başladığını bildirdi.

Kendi ihtiyaçlarını karşılayamayacak durumda olan kimsesiz, bakıma muhtaç, ekonomik ve beden gücü yetersiz olan vatandaşlar için hazırlanan projenin 11 ilçede başladığını aktaran Albayrak, şunları ifade etti:

"123 evde başlayan projenin, başvurular ve ihtiyaç sahiplerinin belirlenmesi ile kapsamı genişleyecek. Her insanın sağlıklı ve mutlu bir şekilde hayatına devam etmesi gerekiyor. Bundan dolayı da yerel yönetimlerde sosyal belediyecilik çok önemli. Engelli ve yaşlı vatandaşlarla sürekli koordinasyon içinde iletişimde oluyor. Ayrım yapılmaksızın engelli ve yaşlı vatandaşlara her türlü kolaylığın sağlanması için ne gerekiyorsa yapmaya devam ediyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.