Tekirdağ

Çorlu'dan kısa kısa

09:26 08 Haziran 2016
Çorlu'dan kısa kısa

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) basketbol alt yapı seçmeleri tamamlandı.

Kulüp Başkanı Hasan Eligül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocuk ve gençleri spora teşvik etmek ve yetenekli oyuncuları bünyelerine katarak yeni başarılar elde etmek istedikleri için bu seçmeleri yaptıklarını söyledi.

Yapılan seçmelerde alt yapıda yetiştirilmek üzere gerçekleştirdikleri basketbol seçmelerini tamamladıklarını ve Çorlu’nun yanı sıra Çerkezköy, Süleymanpaşa, Marmaraereğlisi, Lüleburgaz, Silivri, Beylikdüzü ve Bahçeşehir gibi çevre ilçelerden de gelen yaklaşık 500 sporcunun kendi yaş gruplarıyla bir araya gelerek yeteneklerini sergilediklerini belirten Eligül, basketbol alt yapısında yer almaya hak kazanan sporcuların ilk antrenmanının 11 Temmuz'da olacağını kaydetti.


- Toplu nikah ve sünnet kayıtları başladı

Çorlu Belediyesi Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan toplu nikah ve sünnet şöleni için kayıtlar başladı.

Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı, yaptığı yazılı açıklamada, düzenlenecek olan festival bünyesinde toplu nikah ve sünnet şöleni de gerçekleştireceklerini ifade etti.

Çorlu Belediyesi Kültür Merkezi'nde kayıtların kabul etmeye başlandığını belirten Avcı, ''Toplu nikah ve sünnet şöleni başvuruları, 1 Ağustos 2016 tarihine kadar alınacak. Vatandaşlarımız Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze ait 684 76 71 no’lu telefon aracılığıyla başvurular hakkında bilgi alabilirler'' ifadelerini kullandı.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.