Tekirdağ

Hayrabolu'dan kısa kısa

10:23 09 Haziran 2016
Hayrabolu'dan kısa kısa

Hayrabolu Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğünce, "Etkin Rehberlik ve Denetim Yoluyla Kayıtlı İstihdamın Teşviki" projesi kapsamında öğrencilere çizgi film izletildi.

Hayrabolu SGK Merkez Müdürü Hakan Yıldırımhan, Doğanbey, Melek Üner ve Gazi İlkokulu’ndaki 3. sınıf öğrencilerine, hazırlanan çizgi film kahramanlarını izleterek, sosyal güvenliğin önemini anlattıklarını söyledi.

Amaçlarının hazırlanan çizgi filmleri öğrencilere izlettirmek ve sosyal güvenliğin önemini daha iyi anlatmak olduğunu ifade eden Yıldırımhan, "SGK ile ilgili okullarda bilgilendirme toplantılarına devam edeceğiz." dedi.

- Yol yapım ve onarım çalışması

Hayrabolu Belediyesi tarafından başaltılan yol yapım ve onarım çalışmaları sürüyor.

Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, yaptığı açıklamada, İlyas mahallesi’nde parke taş yol çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Yol yapım ve onarım çalışmalarının hızla devam ettiğini ifade eden Altayoğlu, "İlçede altyapı çalışmalarının bitmesinden sonra başlatılan yol çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Ekiplerimiz İlyas mahallesi'nde çalışmalarına devam ediyor. Belediye olarak hizmet gitmeyen cadde, sokak ve mahalle bırakmayacağız." dedi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.