Tekirdağ

Çorlu'da kanalizasyon ve yağmur suyu inşaatı temel atma töreni

21:39 10 Haziran 2016
Çorlu'da kanalizasyon ve yağmur suyu inşaatı temel atma töreni

Çorlu'da içme suyu ve 1'nci etap muhtelif mahaller kanalizasyon, yağmur suyu inşaatı temel atma töreni yapıldı.

Çorlu Şehirler Arası Otobüs Terminali'nde düzenlenen törende konuşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Tekirdağ'ın, Çorlu'nun ve bölgedeki ihtiyaç sahibi ilçelerin gereken yatırımı aldığını söyledi.

Çorlu'da temeli atılan inşaatın büyük bir alt yapı projesi olduğunu belirten Köprülü, ''Şuan törenini yaptığımız alt yapı işi çok büyük bir proje. Bu tür projeler yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, bundan sonra da büyük alt yapı projelerine imza atmaya devam edecek. Çorlu, Tekirdağ için de, Türkiye için de çok önemli bir konumda. Nüfus artışı oranlarının en yoğun olarak yaşandığı bölgemiz olan Çorlu'nun, daha da yatırımlardan payını alacağını düşünüyorum.'' diye konuştu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise, Çorlu'da yapılan temel atma törenin ile 14 kanalizasyon hattının yapılacağını ifade etti.

Albayrak, Tekirdağ genelinde bütün ilçelere eşit mesafede olduklarının altını çizerek, şunları söyledi:

''Çorlu bizim için çok önemli bir ilçe. Türkiye'nin en büyük ilçelerinden olan Çorlu, Tekirdağ'ımız için de çok büyük bir öneme sahip. Alt yapı çalışmalarımızda da Çorlu'ya gereken desteği veriyoruz. Bu kapsamda, bugün temel atma törenini gerçekleştirdiğimiz bu çalışmada 14 kilometre kanalizasyon, 5 kilometre içme suyu ve 4 kilometre atık su hattı işi yapılacak.''

Konuşmaların ardından inşaatın temel atma töreni gerçekleşti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.