Tekirdağ

Tekirdağ'da yapımı tamamlanmayan Kültür Merkezi konulu açıklama

13:44 29 Ağustos 2016
Tekirdağ'da yapımı tamamlanmayan Kültür Merkezi konulu açıklama

Tekirdağ Sivil Toplum Kuruluşları Birliğince Tekirdağ'da bir türlü yapımı tamamlanmayan Kültür Merkezi dolayısıyla basın açıklaması yapıldı.

Kültür Merkezi binasının önünde toplanan grup, "Tekirdağ 24 Yıldır Bitirilmeyen Kültür Merkezi'ni İstiyor" yazılı pankart açtı.

Bir konuşma yapan Türk Eğitim Sen Tekirdağ Şube Başkanı Muzaffer Doğan, belediye binası yıkıldığında Tekirdağ'ın kültür ve konferans salonu olmayan bir yere dönüşeceğini ifade etti.

Kültür Merkezi'nin temelinin 1992'de atıldığını belirten Doğan, "1992'de temeli atılmış ama halen bitirilememiş bir kültür merkezimiz var. Bugüne kadar sürekli bitiyor, bitti, bitecek denilerek partilerin seçim propagandalarında yer aldı ama bir türlü neticeye kavuşturulamadı." dedi.

Siyasi parti il başkanlarıyla ayrım yapmadan görüşmek istediklerini anlatan Doğan, "Tekirdağ'a yapılmış bir ayıptır, büyük bir saygısızlıktır. Bunun devletle ilgisi yok, bu liyakatsiz, yetersiz yöneticilerin yol açtığı bir durumdur. Bununla ilgili başta sayın valimiz, belediye başkanlarımız, siyasi parti il başkanları, milletvekilleriyle görüşmeler yapacağız. Bir an önce kültür şehri Tekirdağ kültür merkezine kavuşmalı. Aksi halde belediye binası da yıkılınca şehrimizde konferanslar, paneller, etkinlikler yapılamaz hale gelecek." diye konuştu.

Grup, açıklamanın ardından dağıldı.





YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.