Tekirdağ

Çorlu'dan kısa kısa

14:34 04 Eylül 2016
Çorlu'dan kısa kısa

Çorlu'da, asfalt serim ve yama çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanı Ünal Baysan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, asfalt sezonunun başlamasıyla birlikte şehir genelinde yaklaşık 70 bin ton asfalt serimi gerçekleştirildiğini belirtti.

Gün geçtikçe büyüyen Çorlu'da, yeni açılan ve yıpranmış yollarda başlatılan asfalt ve yama çalışmalarının planlama dahilinde devam ettiğini söyleyen Baysan, ''Özellikle yeni açılan yerleşim alanlarımız ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi TESKİ altyapı çalışmalarının bulunduğu alanlarda yoğunlaştırılan çalışmalar kapsamında, tüm mahallelerimizde yaklaşık 900 cadde ve sokakta asfalt serimi ve yama çalışması gerçekleştirdik'' dedi.

Hava şartlarını el verdiği sürece asfalt serimlerine devam edeceklerini belirten Baysan, sezonunun başladığı günden bugüne kadar yaklaşık 70 bin ton asfalt serimi ve yama çalışması gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Baysan, bu çalışmaların genel yoğunluğunu yeni açılan yolların oluşturduğunu dile getirerek, ''TESKİ altyapı çalışmalarının bulunduğu alanlarda da asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor. Asfalt çalışmalarımızı önümüzdeki günlerde yine bu alanlarda yoğunlaştıracağız. Altyapı açısından yoğun bir sezon geçiriyoruz. Bu çalışmaların tamamlanmasıyla şehrimizin büyük bir kısmında önemli bir sorun ortadan kalmış olacak.'' diye konuştu.

- Çorlu'da kilit taşı ve tretuvar çalışmaları sürüyor

Çorlu'da, kilit taşı ve tretuvar yapım çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanı Ünal Baysan, çalışmaları yerinde takip ettiğini söyledi.

2016 yılı içinde üstyapı çalışmaları kapsamında şehrin muhtelif noktalarında başlatılan kilit taşı ve tretuvar yapım çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Baysan, ''Şehir merkezinde bulunan mahallelerin yanı sıra köyden dönüşen mahallelerde de yürütülen çalışmalarımız devam ediyor. Bizler de bu çalışmaları bizzat yerinde inceleyerek bilgi alıyoruz.'' dedi.

Bugüne kadar yürütülen çalışmalar kapsamında yaklaşık 100 bin metrekare kilit taşı ve tretuvar yapımı gerçekleştirildiğini söyleyen Baysan, Çobançeşme Mahallesi'nde yaklaşık 45 bin metrekare kilit taşı ve 5 bin metre tretuvar uygulaması yapıldığını kaydetti.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.