Tekirdağ

Çorlu'dan kısa kısa

12:57 08 Eylül 2016
Çorlu'dan kısa kısa

Çorlu Belediye Meclisi'nin eylül ayı olağan toplantısı yapıldı.

Çorlu Belediyesi Meclisi, Belediye Başkanı Ünal Baysan yönetiminde yapılan eylül ayı olağan toplantısında başkanlık önergeleri ile komisyon kararlarını ele aldı.

Toplantıda, Teftiş Kurulu Müdürlüğü Yönetmeliği, Çorlu Belediyesi mülkiyetindeki ticari iş yerlerinin kiralama süreleri ve 4 maddeden oluşan imar planı değişiklik talepleri görüşülerek karara bağlandı.

- Başsavcısı Sekücü'den, Baysan'a ziyaret

Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ı ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, görevine başladığı günlerde Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan tarafından ziyaret edildiğini hatırlatan Sekücü, kendisinin de iade-i ziyarete bulunduğunu söyledi.

Baysan, Sekücü'ye görevinde başarılar dileyerek, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

- Çorlu'da asfaltlama çalışmaları

Çorlu Belediyesi tarafından ilçe genelindeki asfalt serim, bakım ve onarım çalışmaları sürüyor.

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt, yaptığı açıklamada, ilçe genelinde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Şehrin bir çok noktasında asfaltlama ve altyapı çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Sarıkurt, ''Göreme Sokak'taki çalışmaların sonuçlandırılmasının ardından söz konusu sokakta trafik akışı yeniden başladı. Ayrıca, ilçe genelinde asfaltlama, altyapı ve kaldırım yapımı işlerimize de devam ediyoruz'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.