Tekirdağ

Çorlu'dan kısa kısa

15:29 09 Eylül 2016
Çorlu'dan kısa kısa

Dünya Gençler Kickboks Şampiyonası'nda ikinci olan Furkan Semih Karabağ, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan'ı ziyaret etti.

Belediyede gerçekleşen ziyarette, İrlanda'da düzenlenen Dünya Gençler Kickboks Şampiyonası'nda 67 kiloda dünya ikincisi olan Çorlu Belediyesi sporcusu Furkan Semih Karabağ, Çolpan'a gittiği şampiyona ile ilgili bilgi verdi.

Karabağ ziyaretinde yaptığı müsabakaları anlatarak, Çolpan'a, kendisine yapılan maddi ve manevi destekten dolayı teşekkür etti.

Çolpan da yapılan şampiyonada dünya ikincisi olan sporcuyu tebrik ederek başarılarının devamını diledi.


- Çorlu'da asfaltlama çalışmaları devam ediyor

Çorlu Belediyesi tarafından ilçe genelinde yürütülen asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanı Ünal Baysan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi TESKİ Genel Müdürlüğü'nün ilçedeki altyapı çalışmaları sürecinde bozulan yolları asfaltladıklarını söyledi.

Şeyhsinan Mahallesi'nin bir çok sokak ve caddesinde bitirilen alt yapı çalışmalarının ardından asfaltlama işlemlerine başladıklarını ve bu işlemlerin hızla tamamlanma aşamasına getirildiğini ifade eden Baysan, çalışmaların özellikle trafiğin ve halkın en az olduğu zaman dilimlerinde yapıldığını kaydetti.


- Çorlu'da hayvanat bahçesinde midilli atı doğdu

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren hayvanat bahçesinde yeni bir midilli atı dünyaya geldi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Britanya Adaları kökenli olan Mary ve Martin adlı midilli atlarının dün gece bir yavrularının dünyaya geldiği belirtildi.

Çorlu Belediyesi hayvanat bahçesinde dünyaya gelen ilk midilli atı ile birlikte hayvanat bahçesindeki midilli atı sayısının üçe çıktığına yer verilen açıklamada, yeni doğan yavru midilli atına önümüzdeki günlerde isim verilmesinin planlandığı kaydedildi.

Açıklamada ayrıca yeni dünyaya gelen midilli atının yoğun ilgi gördüğü de ifade edildi.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.