Tekirdağ

“Sonuç Odaklı Çalışıyoruz” projesine destek

12:10 29 Eylül 2016
“Sonuç Odaklı Çalışıyoruz” projesine destek

Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA), Tekirdağ Kamu hastaneler Birliği Genel Sekreterliği'nin sağlık personelinin eğitimine yönelik "Sonuç Odaklı Çalışıyoruz" projesine destek verecek.

TRAKYAKA'nın 2016 Teknik Destek Programı kapsamında proje sözleşmesi, Tekirdağ Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreter Vekili Uzm. Dr. Mustafa Dönmez ve Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahi̇n tarafından imzalandı.

Dönmez, yaptığı açıklamada, proje kapsamında, Genel Sekreterliğe ve Birliğe bağlı 12 sağlık tesisinde hizmet veren 25 sağlık profesyoneline "sorun analizi eğitimi" verileceğini söyledi.

Eğitimin, sağlık tesislerinin sorun analizi oluşturma konusunda profesyonelleşmesine katkı sağlayacağını ifade eden Dönmez, şöyle konuştu:

"Amacımız, sorun analizi ile sorunların temel nedenlerini bulmak, sağlık tesislerimizde sorun olarak görünen ve birbirinden bağımsız olarak düşünülen birçok sorunun sebebi olan ana sorunu belirlemektir. Sorun analizi eğitimi ile Birliğimize bağlı Sağlık Tesislerimizde, belirlenmeye çalışılan temel sorunun ve etkenlerinin neden-sonuç ilişkilerini kurmamıza çözüm arayacağımız sorunu, net olarak ortaya koyabilmeyi hedefliyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.