Tekirdağ

Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, Malkara'da incelemelerde bulundu

15:58 29 Ekim 2016
Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, Malkara'da incelemelerde bulundu

Öncelikle Malkara Kaymakamı Osman Altın'ı ziyaret eden Vali Yardımcısı Şaşmaz, daha sonra huzurevi inşaatına geçti.

Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanı aynı zamanda Tekirdağ Vali Yardımcısı olan Tayyar Şaşmaz, Malkara'da bir dizi incelemelerde bulundu.

Burada inşaatı yapan firmanın yetkililerinden bilgi alan Yatırım İzleme Komisyonu Başkanı Şaşmaz, yaptığı açıklamada, bu yıl sonuna kadar tamamlanacak olan ve en kısa zamanda da açılacak olan Malkara Huzurevine çok ihtiyaç duyulduğunu belirtti.

Şaşmaz, şöyle konuştu:

"Bölgenin tek huzur evi olacak. 10 dönüm alana kurulan huzur evinin yaklaşık 10 milyon lira sözleşme imzalandı. Süleymanpaşa merkezdeki huzur evimiz eskidi. Bir takım güçlendirmelere ihtiyacı var. Malkara'daki huzur evinin en kısa zamanda açılması için elimizden geleni yapacağız. Koordineli olarak çalışıyoruz. 100 yataklı huzur evinin tamamlanmasıyla birlikte Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına teslim edeceğiz. Şu aşamada inşaat çalışmaları gayet iyi gidiyor. En kısa zamanda açmak istiyoruz. Huzur evinde tüm odalarımızda çağrı butonları, otomasyon sistemi ve sinyalizasyon sistemi olacak. Özel kullanım alanları dışında binada kamera sistemi olacak. Çevre düzenlemesinin yanı sıra peyzaj çalışmaları olacak. Huzur evinin her katı farklı renklere boyanacak. Ve binanın bir çok daha özelliği olacak."

Vali Yardımcısı Şaşmaz'a, Malkara Kaymakamı Osman Altın, Malkara AK Parti İlçe Başkanı Gökhan Şentürk, Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Müdürü Tolga Göçmen ve Tekirdağ Kaymakam adayı İbrahim Güneş eşlik etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.