Tekirdağ

Tarıma Dayalı Yatırımların Desteklenmesi

12:30 02 Kasım 2016
Tarıma Dayalı Yatırımların Desteklenmesi

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan Kırsal Kalkınma Yatırımların Desteklenmesi Programı hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Malkara Ticaret Borsası toplantı salonunda yapılan toplantıya, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Ziraat Mühendisleri Ferhat Oğuz ve Mesut Baysal katıldı.

Oğuz toplantıda yaptığı konuşmada, Tekirdağ il genelinde kırsal kalkınma yatırımlarının desteklenmesi programının durumunu, amaçlarını, verilecek hibe desteklerinin miktarlarını, destek verilecek proje alanlarını slayt gösterisi ile anlattı.

Kırsal kalkınma desteklemeleri kapsamında bilgi eksiğini gidermek, tarıma dayalı yatırımların desteklenmesi projesinden yararlanma şansını arttırmak amacı ile toplantıyı düzenlediklerini belirten Oğuz, katılımcılara, tarımsal ürünlerin işlenmesi, depolanması ve paketlenmesine yönelik yeni yatırım tesislerinin yapımı, tarımsal ürünlerin işlenmesi, depolanması ve paketlenmesine ilişkin ayrıntılı bilgi verdi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl ve İlçe Müdürlüğü Personellerinin de yer aldığı toplantıya, ilgili birimlerin yöneticileri katıldı.





YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.