Tekirdağ

Malkara'da eğitim semineri

16:57 05 Kasım 2016
Malkara'da eğitim semineri

Malkara'da sınıf öğretmenlerine öğrenci seçimi konusunda eğitim semineri verildi.

Tekirdağ Rehberlik ve Araştırma Merkezi öncülüğünde, bilim sanat merkezleri öğrenci seçimi ile ilgili düzenlenen bilgilendirme semineri, ilçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Seminerde konuşan Özel Eğitim Öğretmeni İsmail Erol, bilim sanat merkezlerinin müzik resim ve genel yetenek alanında üstün meziyeti olan öğrencilerin eğitim aldığı ve yeteneklerini geliştirdiği bir eğitim kurumu olduğunu kaydetti.

Aynı zamanda okulların çatısı altında eğitimlerine devam eden fakat bir türlü farkına varılamadığı yetenekli öğrencilerin ortaya çıkması için çalışan bir kurum olduğunu ifade eden Erol, "Son zamanlarda özellikle nitelikli ve kaliteli sınıf öğretmenlerinin varlığıyla bilim sanat merkezlerine yönlendirmelerde artış gözlenmektedir. Bu eğitim sistemimiz için sevindirici bir durumdur. Okullarımız çatısı altındaki yetenekli öğrencilerin keşfedilmesi ve bu yeteneklerinin açığa çıkarılması ülkemizin geleceği ve eğitim sistemimiz için önemli bir adımdır." ifadelerini kullandı.

Bilgilendirme seminerine, ilçedeki İlkokul öğretmenleri katıldı.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.