Tekirdağ

THK Malkara Şubesi'nin kuruluş yıl dönümü

18:24 16 Şubat 2017
THK Malkara Şubesi'nin kuruluş yıl dönümü

Türk Hava Kurumu (THK) Malkara Şubesi'nin 92. kuruluş yıl dönümü törenle kutlandı.

Malkara Hükümet Meydanı Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene, THK Malkara Şube Başkan Yardımcısı Timur Vardar ile yönetim kurulu üyeleri Süleyman Tetik, Recep Kartay, Ali Engin ve Şube Sekreteri Üzeyir Kocakır, katıldı.

Başkan Yardımcısı Vardar, 92. yıl kuruluş yıl dönümü anısına THK çelengini Atatürk Anıtı’na THK Malkara Şube Sekreteri Üzeyir Kocakır ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte sundu.

Çelen sunum töreni sonrasında bir açıklama yapan Vardar, ''Ülkemizin köklü kamu kuruluşlarından biri olan Türk Hava Kurumumuzun bu gün kuruluşunun 92. yılı dolayısıyla, kuruluş etkinlikleri kapsamında önce Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün anıtına çelenk koyarak kuruluş etkinliğimizi başlattık. Ardından kamu kurumlarımızı ziyaret edeceğiz. THK Malkara şubemiz faaliyete geçtiği günden bu yana kurumumuzun çalışmalarına katkı veren ve destek sağlayan kamu kurum ve kuruluşlarımıza ve halkımıza şahsım ve yönetim kurulumuz adına çok teşekkür ediyoruz.'' ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.