Tekirdağ

Çorlu'dan kısa kısa

20:50 17 Şubat 2017
Çorlu'dan kısa kısa

Müstakil İş Adamları ve Sanayicileri Derneği (MÜSİAD) Başkanı Muzaffer Aslan ziyaretlere devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde yapılan 3'ncü olağan genel kurulunda güven tazeleyerek yeniden göreve getirilen Muzaffer Aslan ve yeni yönetim kurulu üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor.

Aslan, AA muhabirine açıklamasında, ziyaretlerinin devam edeceğini belirterek, ''Yapılan genel kurulda yeniden göreve getirildik. Ekibimizle bizlere güvenerek yeniden seçen dostlarımıza teşekkür ediyorum. Seçim sonrası, yönetimimizle birlikte resmi kurum ve kuruluşları ziyaret ediyoruz. Buralarda, hayata geçirmeyi planladığımız projeleri anlatıyor ve fikir alış verişinde bulunuyoruz.'' diye konuştu.

- ÇBSK, Antalyaspor Gelişim’i ağırlayacak

Türkiye Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi Eleme B Grubu'nda mücadele eden Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) basketbol takımı, ikinci maçında Antalyaspor Gelişimi konuk edecek.

ÇBSK Başkanı Hasan Eligül AA muhabirine açıklamasında, takımlarının eleme grubundaki ikinci maçında 19 Şubat 2017 Pazar günü Çorlu Belediyesi Kapalı Spor Salonu'nda Antalyaspor Gelişim ile karşılaşacağını söyledi.

Takımın son derece iyi bir hava yakaladığını ifade eden Eligül, ''Basketbol takımımız çok iyi durumda. Hafta sonu zorlu bir müsabakaya çıkacağız. Bu maç için hazırlıklarımız devam ediyor. Burada kesin galibiyet için sahaya çıkacağız.'' diye konuştu.

-Girişimcilik kursları

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Tekirdağ Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen "KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" sona erdi.

Çorlu TSO Başkanı Enis Sülün, dört ana konudan oluşan ve toplam 4 gün süren eğitimleri, uzman eğitmen Burcu Ergene'nin verdiğini kaydetti.

Sülün, iş kurmak isteyen girişimci adaylarına iş fikrinin geliştirilmesi ve yaratıcılık egzersizleri ile iş planı yazma, etkili bir sunum yaparken dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgiler verildiğini ifade ederek, ''Çorlu TSO ve KOSGEB Tekirdağ Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen 32 saatlik uygulamalı girişimcilik eğitimi gerçekleştirilmiştir. Söz konusu eğitimi tamamlayan girişimciler sertifikalarını almaya hak kazanmıştır. Çorlu TSO olarak bölgemiz girişimci adaylarına yönelik çalışmalarımız KOSGEB'in de destekleriyle devam edecektir.” ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.