Tekirdağ

AK Parti Malkara ilçe Genişletilmiş İstişare Toplantısı

10:05 19 Şubat 2017
AK Parti Malkara ilçe Genişletilmiş İstişare Toplantısı

AK Parti Malkara İlçe Teşkilatı, "Genişletilmiş İstişare Toplantısı" düzenledi.

Malkara'da bir düğün salonunda gerçekleşen istişare toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

İlçe Başkanı Gökhan Şentürk, yemeğe katılanlara teşekkür ederek çalışmalara birlik ve beraberlik ruhu ile devam edeceklerini belirtti.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve MKYK Üyesi Mustafa Yel ise "Malkara Belediyesi 'satmayacağız' dediği tarlaları sattı. Satmaya devam ediyor. Bizim altın anahtarımız siyasal iktidarımızdır. Bunlar sözlerini yerine getiremiyorlar. 'Tarla satmayacağız' dediler, Malkara'nın köy tarlalarını sattılar. Biz özelleştirmeleri yaparken memleketimize, vatanımıza yollar köprüler havaalanları ve tüneller kazandırdık. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin ve ilçe belediyelerinin çakılmış bir çivileri varsa onları alınlarından öpeceğiz." dedi.

AK Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel de çiftçilere müjdeler vererek şunları kaydetti:

"Mart ayında desteklemeleri ödeyeceğiz. Bu çiftçimize ilk müjdemizdir. Bunun yanı sıra İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Tekirdağ Süleymanpaşa ilçemize gelecek. Ben burada bulunan ve AK Parti'ye hizmetleri geçmiş eski ve yeni tüm yönetim kurulu üyelerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. 60-70 milyon liraya yapılabilen Büyükşehir Hizmet Binası ihalesini 170 milyon liraya ihale ettiler."

Toplantı sonrası İl Başkanı Cüneyt Yüksel, Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan, Metin Akgün, İl Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyeleri eski ve yeni Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.