Tekirdağ

Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu

16:25 19 Şubat 2017
Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kooperatifi Genel  Kurulu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinin Olağan Genel Kurul toplantısına katıldı.

Belediyeden yapılan açıklamada, Albayrak, danışmanlar Neşat Erdoğan, Şeref Çetin ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz ile Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinin Olağan Genel Kurul toplantısına katıldı.

Yeni Sanayi Yeni Salonda Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Metin Akgün ile Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın da hazır bulunduğu toplantıda konuşan Albayrak, her zaman esnafın yanında olduklarını bundan sonra da olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Tekirdağ'da esnaf ve sanatkarların birlik beraberliğinin kendisini mutlu ettiğini dile getiren Albayrak, şunları kaydetti:

"Yaşanılabilir mutlu bir Tekirdağ için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Hizmetler başladı ve mutlaka başarıya ulaşacak. Altyapı çalışmalarımız temmuz 2017’de tamamlanacak. Tekirdağ’da yaşayan vatandaşlarımızın hepsi mutlu olacak. Tekirdağ artık hızla büyüyor, kabuk değiştiriyor ve hareketli günler geçiriyor. Büyük bir değişim yaşanıyor, herkesin değişime ayak uydurması gerekiyor. Yıllar önce Cengiz Topel Meydanı'nda kömür pazarı vardı. O zamanki belediye de kömürcüleri kaldırdığında kömürcüler karşı çıkmıştı. Ancak bunların olması gerekiyor. Yeni Tekirdağ'a ayak uydurmamız gerekiyor."

Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Rıza Eti de 2017 yılının esnafa bol kazanç ve başarı getirmesini dileyerek, geçen yıl esnafa 80 milyon liralık kredi kullandırdıklarını belirtti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.