Tekirdağ

53. Kütüphane Haftası

14:51 29 Mart 2017
53. Kütüphane Haftası

53. Kütüphane Haftası kapsamında 81 ilde eş zamanlı yapılan "İnsan Her Yerde Okur" temasıyla Tekirdağ sahilinde kitap okuma etkinliği düzenlendi.

Sahil dolgu alanda yapılan etkinliğe katılanlar Namık Kemal Halk Kütüphanesi Gezici Kütüphane aracından aldıkları kitapları yarım saat boyunca okudu.

Namık Kemal İl Halk Kütüphanesi Müdürü Hamide Çakır AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu etkinlik ile öğrencilere kitap okumayı aşılamayı hedeflediklerini söyledi.

Kitap okumak için etkinliğe gelen Namık Kemal İlköğretim İlkokul üçüncü sınıf öğrencisi Ece Özer, kitap okumanın kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, "Kitap okuduğumda çok mutlu oluyorum. Kitabın içinde ki kahraman ile kendimi özdeşleştirince kitabı daha iyi anlıyorum. Her yerde kitap okumak mümkünmüş sahilde kitap okuduğumuz için çok mutluyum. "dedi.

Etkinliğe, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, Garnizon Komutanı Piyade Albay Kemal Cöne, İl Jandarma Alay Komutanı Erdal Eren, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.