Tekirdağ

Tekirdağ'dan kısa kısa

18:07 24 Mayıs 2017
Tekirdağ'dan kısa kısa

Süleymanpaşa Belediyesinin engelli vatandaşların ulaşımlarını sağlamak üzere tahsis ettiği Süleymanpaşa Engelli Koordinasyon Merkezi’ne (SEKOMER) bağlı olarak hizmet veren araçlar artık cumartesi günleri de görevine devam edecek.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, SEKOMER'e bağlı araçlar, engelli vatandaşların ulaşım ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için pazartesi'den cumartesi'ye kadar her gün sabah 8'den akşam 19'a kadar görev yapacak.

Süleymanpaşa Belediyesinin "Engelsiz bir Süleymanpaşa" sloganı ile çıktığı yolda engelli vatandaşların istedikleri yere ücretsiz olarak gitmelerini sağlayan araçlar için 0 850 450 59 59 numaralı Süleymanpaşa Belediyesi Çağrı Merkezi’nden talepler kabul ediliyor.

Talebin ardından engelli vatandaş ile iletişime geçen Süleymanpaşa Belediyesi SEKOMER birimi görevlileri vatandaşı bulunduğu noktadan alarak istediği yere ulaştırdığı kaydedildi.

- Alternatif Sahne Günleri devam ediyor

Süleymanpaşa Belediyesi Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi, Alternatif Sahne Günleri devam ediyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, "Rendimiento de la Cuerda" performans ekibinin gösterisi ile başlayan gecede salsa ve bachata müzikleri eşliğinde dans etti.

Alternatif Sahne "Memleketinde Nazım" oyunu ile devam edecek.

- Belediye personeline eğitim

Süleymanpaşa Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından, belediye personeline "Kamuda Etik" eğitimi verildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, düzenlenen eğitimde, kamu çalışanlarının uyması gereken etik kurallar incelendi.

Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Levent Çinko'nun verdiği "Kamuda Etik" eğitimine belediye personelinin yanı sıra Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral da iştirak ettiği bildirildi.

Hizmet içi eğitim seminerlerinin devam edeceği kaydedildi.

- Tekirdağ'da halk plajı açılacak

Süleymanpaşa Belediyesi, Tekirdağ'ın ilk halk plajını açmak üzere başlattığı çalışmalarda sona yaklaştı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri plaj kenarına giyinme kabini, duş, tuvalet ve kafeterya alanının inşa ve montajını tamamladı.

Tamamen ahşap malzemelerden oluşan yapıların yanı sıra palmiye ağaçları ve çiçeklerle süslenen, ışıklandırması yapılan Süleymanpaşa Belediyesi Gündal Halk Plajının dinlenme alanında 4 giyinme kabini, 4 duş, 4 tuvalet ve kafeterya binası bulunduğu belirtildi.

Açıklamada Süleymanpaşa Belediyesi Gündal Halk Plajının haziran ayında hizmete gireceği kaydedildi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.