Tekirdağ

Tekirdağ'dan kısa kısa

14:30 03 Haziran 2017
Tekirdağ'dan kısa kısa

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı ilçesinde incelemelerde bulundu.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Başkan Albayrak'ın Muratlı ilçesinde yapımı devam eden çalışmaları incelediği belirtildi.

Açıklamada Başkan Albayrak'ın incelemelerin ardından vatandaşların istek ve şikayetlerini dinlediği kaydedildi.

- 5 Haziran Dünya Çevre Günü

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Albayrak mesajında, çevrenin, yaşamın kaynağını oluşturan bütün canlı ve cansız varlıkların etkileşim halinde oldukları bir düzen olduğunu belirtti.

Albayrak mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Güzel dünyamız milyarlarca yıl süren büyük dönüşümden sonra bugünkü halini aldı. Yeryüzünde yaşayan milyonlarca canlı türü içerisinde, doğa üzerinde hakimiyet kurabilen, onu değiştirebilen tek tür sadece insandır. Ekosistemin en üst basamağında yer alan insanların nüfusu hızla artıyor ve bunun sonucunda doğamız kirleniyor. Soluduğumuz havanın, yaşam kaynağımız olan sularımızın, besinin zincirimizin kaynağı olan toprağımızın kirlenmesi ve ayrıca diğer canlı türlerinin yok olması, bizim yaşamımızı da tehdit ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, temizlik faaliyetlerimizi etkin bir şekilde yürüterek, geri dönüştürülebilir malzemeleri kaynağında ayrıştırarak, yeni arıtma tesisleri inşa ederek, yeşillendirme çalışmaları yaparak ve halkımızı bilinçlendirerek üzerimize düşeni yapıyoruz. Önümüzdeki süreçte yeni projelerimizle bu alandaki çalışmalarımızın kapsamını daha da genişleteceğiz.

Doğadaki tüm canlılarla uyum içerisinde, sağlıklı şartlarda yaşayacağımız, gelecek nesillerine daha güzel bir dünya bırakacağımız günleri hep birlikte görebilme ümidiyle, tüm halkımızın 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü kutlarım."

- Büyükşehir Belediyesi Personeline "Kalite Yönetim Sistemi" eğitimi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki personele "Kalite Yönetim Sistemi" eğitimi verildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, insan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı ve İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan Entegre Yönetim Sistemi belgelendirme konusunda 'Kalite Yönetim Sistemi' konusunda gerçekleştiği belirtildi.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

"Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda verilen eğitimin amaçları arasında kalite kavramları ve kalitenin gelişiminin anlaşılmasını sağlamak, entegre yönetim sistemlerinin, kalite prensiplerinin ve Kalite Yönetim Sistemi standart maddelerinin anlaşılmasını sağlamak ile Kalite Yönetim Sistemi Dokümantasyon yapısını ve uygulatılması sağlamak için eğitim verildi."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.