Tekirdağ

Çorlu'dan kısa kısa

11:35 13 Haziran 2017
Çorlu'dan kısa kısa

Çorlu Belediyesi tarafından mahallelerde düzenlenen iftar yemekleri devam ediyor.

Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen iftar yemekleri hafta sonu farklı mahallerde verildi.

İftar yemeklerine Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Çorlu Belediyesi iftar yemeklerinin mahalle bazlı olarak devam edeceğini ifade eden Belediye Başkanı Ünal Baysan, gidilmedik mahalle bırakmayacaklarını söyledi.

Baysan, bütün bölgelere eşit bir program yaptıklarını ifade ederek, ''Her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar programlarımız mahalle bazlı olarak devam ediyor. Bütün mahallere gidip, oradaki vatandaşlarla aynı sofraya oturacağız.'' dedi.

-Çorlu'da bir genç uyuşturucu komasına girdi

Çorlu'da, yüksek dozda uyuşturucu madde kullandığı için komaya girdiği iddia edilen genç, hastaneye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, Kazımiye Mahallesi, arslan sokaktaki bir otoparkın duvarının dibinde bir kişinin baygın yattığını gören etraftaki vatandaşlar, polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrollerde, ismi belirlenemeyen gencin aşırı dozda uyuşturucu madde kullandığı için komaya girdiğini belirledi.

Baygın genç, sağlık ekipleri tarafından tedavisi için ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne sevk edilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.