Tekirdağ

30 Ağustos Zafer Bayramı

12:59 30 Ağustos 2017
30 Ağustos Zafer Bayramı

Trakya Motosiklet Kulüpler Birliği üyeleri, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Silivri'den Edirne'ye "30 Ağustos Zafer Sürüşü" etkinliği düzenledi.

Silivri'den yola çıkan motosiklet grubu, Marmaraereğlisi ve Çorlu güzergahını geçerek Tekirdağ'a ulaştı. Kent girişindeki bir benzinlikte mola veren grup, bir süre dinlendikten sonra Muratlı ve Çerkezköy üzerinden Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesine ulaşmak üzere yola çıktı.

Trakya Motosiklet Kulüpler Birliği Sözcüsü Özkan Kandemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu etkinliği Trakya'daki yaklaşık 20 motosiklet kulübünün katılımıyla gerçekleştirdiklerini söyledi.

Silivri'den Edirne'ye yaklaşık 200 kilometrelik yol gideceklerini ifade eden Kandemir, "Bu anlamlı günde Türkiye'nin en uzun kortejli sürüşünü gerçekleştirmek için yola çıktık. Edirne'ye 500-600 motosikletten oluşan bir konvoyla ulaşacağımızı düşünüyorum." dedi.

Kandemir, uğradıkları her kent ve ilçede yeni motosikletli arkadaşlarının korteje katıldığını sözlerine ekledi.

Tekirdağ Motosiklet Derneği Başkanı Kadir Yenipazarlı da katılımın beklediklerinden fazla olduğunu belirtti.

Silivri'den gelen ekibe Tekirdağ'dan katıldıklarını ifade eden Yenipazarlı, sırasıyla Muratlı, Çerkezköy ve Lüleburgaz'a uğrayacaklarını anlattı.

Tekirdağ'dan yola çıkan motosikletli grup, şehir merkezinden geçiş yaptı. Motosikletli gruba vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.