Tekirdağ

Tekirdağ sahillerinde bayram hareketliliği

15:24 31 Ağustos 2017
Tekirdağ sahillerinde bayram hareketliliği

Kurban Bayramı tatili için Tekirdağ'a gelen turistler, sahillerde yoğunluğa neden oldu.

Doğal güzellikleri ve temiz suyuyla dikkati çeken mavi bayraklı plajlara sahip Tekirdağ'da bayram tatilini yapan yerli ve yabancı turistler, plajlara akın etti.

Tatilciler Süleymanpaşa, Marmaraereğlisi, Kumbağ, Altınova, Mürefte ve Şarköy plajlarında denize girdi.

Süleymanpaşa ilçesine bağlı mavi bayraklı Altınova plajı ve Kumbağ Mahallesi'ndeki halk plajına gelenler, güneşin ve denizin keyfini çıkardı.

Bazı tatilciler denize girmeyi tercih ederken, bazıları da plajda futbol ve voleybol oynayarak zaman geçirdi.

- "Tatil turizm sektörünü olumlu etkiledi"

Tatil için İstanbul'dan Tekirdağ'a gelen Ender Paksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı tatilinin 10 gün olmasına çok sevindiğini ve tatilin keyfini çıkarmak için ailesiyle Tekirdağ'a geldiğini söyledi.

İstanbul'a yakın olması nedeniyle burayı tercih ettiklerini belirten Paksoy, "Geçen Ramazan Bayramı'nı memleketim Hatay'da geçirdik. Uzak olduğu için zamanın çoğunu yolda geçirdik. Bu bayramda yakın bir yerlere gitmek istedik. Bunun için Kumbağ sahiline geldik. Hava çok güzel, eğleniyoruz. Annem, babam, eşim ve kardeşlerim hep birlikte mutluyuz, tatilin tadını çıkarıyoruz." diye konuştu.

Kurban Bayramı tatili için Kumbağ'a gelen Mehmet Karabiber ise bayram sonuna kadar Tekirdağ'da kalacaklarını belirtti.

Denizin biraz dalgalı olduğunu ancak yine de çok eğlendiklerini ve keyif aldıklarını aktaran Karabiber, "İstanbul'dan geliyorum. Bayram sonuna kadar burada olacağız." dedi.

Pansiyon işletmeciliği yapan Birsen Çıkar da Kurban Bayramı tatili dolayısıyla pansiyonlarda hareketlilik olduğunu, tatilin turizm sektörünü olumlu etkilediğini kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.