Tekirdağ

Sağlık Bakanlığı Müşaviri Bozgan, hastaneleri ziyaret etti

17:26 02 Eylül 2017
Sağlık Bakanlığı Müşaviri Bozgan, hastaneleri ziyaret etti

Sağlık Bakanlığı Hudut ve Sahil Sağlık Genel Müdürlüğü Müşaviri Ahmet Hamdi Bozgan, "2002 yılında başladığımız sağlıktaki reformda, Londra'daki hastaneleri bile fiziki olarak geçtik." dedi.

AA muhabirine açıklamada bulunan Bozgan, Tekirdağ'a hastanelerde incelemelerde bulunmak için geldiğini belirterek, Türkiye'de hastanelerin, yapılan sağlık reformuyla çok modern hale getirildiğini kaydetti.

Bozgan, ''Tekirdağ, Çerkezköy, Muratlı, Malkara ve Hayrabolu hastanelerini gezdik ve gezeceğiz. Devletimiz çok güzel ve modern hastaneler yapmış. 2002 yılında başladığımız sağlıktaki reformda, Londra'daki hastaneleri bile fiziki olarak geçtik. Doktor ve hemşire açığını biliyoruz. Unutulmamalıdır ki doktor ve hemşire kolay yetişmiyor." dedi.

Malkara Devlet Hastanesi personeli ve acil serviste yatan hastalarla bayramlaşan Bozgan, sağlık personellerinden hasta ve yakınlarına güler yüz beklediklerini sözlerine ekledi.

Tekirdağ Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Cengiz Becerir ile ameliyathaneleri, yoğun bakım üniteleri ve hasta servislerini gezen Bozgan, eksikliklerin giderilmesi için gerekenin yapılacağını ifade etti.

AK Parti Malkara İlçe Başkanı Gökhan Şentürk de hastanelerinin acil olarak personele ihtiyacı olduğunu belirtti.




YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.