Tekirdağ

Saadet Partisi Malkara 6. Olağan İlçe Kongresi

18:01 30 Eylül 2017
Saadet Partisi Malkara 6. Olağan İlçe Kongresi

Tek listeyle gidilen seçimlerde Adem Erdoğan tekrar ilçe başkanı seçildi.

Saadet Partisi Malkara 6. Olağan İlçe Kongresi, parti binasında yapıldı.

Kongre, divan başkanlığına Murat Vakitçi, divan üyeliklerine Enes Kiremitçi, Hayrettin Kocaadam ve Yusuf Altıntaş’ın oy birliğiyle seçilmesiyle başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam eden kongrede faaliyet, gelir gider ve tahmini bütçe okunarak oy birliğiyle kabul edildi.

İlçe Başkanı Adem Erdoğan yaptığı konuşmada, saadetin ancak sevgi, kardeşlik, hak ve özgürlük adalet, refah ve saygınlık ortamında gerçekleşebileceğini söyledi.

Erdoğan, görüşleri doğrultusunda olduğu için Saadet Partisi çatısı aldında bulunduklarını belirterek, "Bizler görüşümüzün temeli olan sevgi, şefkat ve kardeşlikten yola çıkan insanlar olarak Saadet Partisi'nde bir araya geldik. Amacımız başta bu ülkede yaşayan insanlar olmak üzere tüm insanlığın saadetidir. Bu nedenle devleti saadetin bir engeli değil, bir aracı haline getirmek için siyaset yapmakta kararlıyız.” dedi.

Kongreye, Saadet Partisi Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ İl Sorumlusu Aslan Ateş ve Tekirdağ İl Başkanı Fethi Pehlivan da katıldı.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.