Tekirdağ

Tekirdağ'dan kısa kısa

16:31 02 Ekim 2017
Tekirdağ'dan kısa kısa

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa ilçesinde gerçekleştirilen yatırım ve projelerin görüşüldüğü değerlendirme toplantısına katıldı.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Süleymanpaşa Belediyesi sahil ek binası salonunda gerçekleştirilen toplantıda ilçeye yapılan ve yapılacak olan yatırımların görüşülerek karara bağlandığı belirtildi.

Açıklamada, toplantıya, Albayrak’ın yanı sıra Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Kaan Gaytancıoğlu, Mehmet Zeki Gürcün ve Fatih Ünsal'ın katıldığı kaydedildi.

- Büyükşehir Belediyesi'nden oyun alanı yatırımı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde farklı bölgelerde oyun ve spor alanı yapıldığı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, il geneline yapılan yatırımlar kapsamında 2015 yılında 12 farklı bölgede 14 adet oyun ve 2 adet fitness grubu, 2016 yılında 11 farklı bölgede 11 adet oyun ve 7 adet fitness grubu, 2017 yılında ise 13 farklı bölgede 14 adet çocuk ve 5 adet fitness grubu yapıldığı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 2015 yılından bugüne ihtiyaçlar dahilinde il genelinde 39 oyun alanı yaptıklarını kaydetti.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.