Tekirdağ

TREDAŞ'tan muhtarlara bilgilendirme

14:50 04 Ekim 2017
TREDAŞ'tan muhtarlara bilgilendirme

Sönmez, toplantıda yaptığı konuşmada, 2018 yılında ilçeye 2 milyon 102 bin 985 liralık yatırım yapmayı planladıklarını söyledi.

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) Tekirdağ Genel Müdürlüğü, Malkara ilçesindeki muhtarlara bilgilendirme toplantısı düzenledi.

İlçedeki bir lokantada gerçekleşen toplantıda, TREDAŞ Tekirdağ İl Müdürü Uğur Sönmez, Tekirdağ Bölge Başmühendisi Ümit Günay, Malkara İşletme Şefi Mehmet Zeren, Kurumsal İletişim Şefi Ergin Akgün, Çağrı Merkezi Şefi Ali Tutçu hazır bulundu.

Tüm dağıtım şirketlerinde olduğu gibi TREDAŞ'ın da yatırım ve işletme bütçelerinin Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından belirlendiğini aktaran Sönmez, şunları söyledi:

"Özelleştirme öncesi yapılan yatırım miktarı 5 katına çıkarılarak yıllık ortalama 180 milyon lira seviyelerine getirilmiştir. Trakya genelinde 2017 yılı için şebeke tesis yatırımlarımıza ayrılmış olan bütçe tutarımız 150 milyon liradır. 2017 yılı yatırım planımız kapsamında şebeke tesis yatırımları için ayrılmış bütçemizin çalışmaları devam eden yaklaşık 300 projesi bulunmaktadır. Ayrıca sanayi yatırımları şehir şebekeleri ve kırsal dağıtım hatları kapasite artış ve yenileme çalışmalarımız da devam etmektedir."

Toplantıda muhtarlar mahallelerindeki sıkıntıları dile getirip talep ve isteklerini iletti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.