Tekirdağ

Hayrabolu’da köy tarlalarının satılması

09:38 15 Kasım 2017
Hayrabolu’da köy tarlalarının satılması

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, 550 dekar köy tarlasının Hayrabolu Belediyesi tarafından satılmasını doğru bulmadıklarını söyledi.

Başkan Yüksel, Hayrabolu Belediyesi tarafından satışa çıkarılan tarlaların bulunduğu Karakavak, Delibedir ve Kılıçlar mahallelerini ziyaret etti.

Karakavak Mahallesi'nde açıklama yapan Yüksel, şunları kaydetti:

"Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu'nun tarla satışlarının yapılması noktasındaki değerlendirmesinde, yerlerin Büyükşehir Belediyesi tarafından satıldığını, paranın çoğunun Büyükşehir Belediyesine gideceğini beyan etmiş. Bu konu ile ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'tan açıklama bekliyoruz. Kendi ilçe belediye başkanı yer satışlarının Büyükşehir Belediyesi tarafından istendiğini söylüyormuş. Mahallelerimizde yaşayan muhtar ve vatandaşlarımız bu köy tarlalarının satılmasını istemiyor. Bu tarla satışlarının durdurulmasını için Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'tan destek istiyoruz. Böyle bir bütçeye ihtiyacınız olmadığını biliyoruz. Dün yapılan Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısında yaklaşık 1.5 milyar bütçeniz olduğunu gördük. 1.5 milyarlık bütçesi olan Büyükşehir Belediyesi’nin Karakavak’ta 140 dekar köy tarlasına ihtiyacı olmadığını düşünüyorum. Köy tarla satışlarının durdurulmasını istiyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.