Tekirdağ

24 Kasım Öğretmenler Günü'ne doğru

13:55 22 Kasım 2017
24 Kasım Öğretmenler Günü'ne doğru

CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Milletvekili Köprülü, mesajında çağdaş ve uygar ülkeler arasına ulaşabilmek için eğitimin çok daha öne çıkması gerektiğini belirtti.

İyi yetişmiş, yaşadığı yeri özümsemiş bir toplumun gelişmeye daha açık olduğunu aktaran Köprülü, mesajında şunlara yer verdi:

"Ülkemizin başta ekonomik, toplumsal, siyasal ve kültürel alanları olmak üzere, ihtiyaç duyduğumuz köklü değişimlerin gerçekleştirilmesinin, daha uygar ve gelişmiş bir toplumunun yaratılmasının ön koşulu eğitim düzeyimizin bulunduğu durumdan çok daha nitelikli bir konuma çıkarılmasıdır.

Ancak iyi yetişmiş, yaşadığı toprakların zenginliğini özümsemiş, içinden geldiği tarihin ve toplumun deneyimlerini evrensel bilgilerle besleyen kişilerden oluşan bir toplum geleceğe emin adımlarla yürür, dünya ulusları arasındaki saygın yerini alabilir.

İlkokula başladığımız ilk günden eğitim hayatımız boyunca her zaman sevgiyle andığımız, örnek aldığımız değerli öğretmenlerimizin, Öğretmenler Günü'nü içten duygularla kutluyor, tüm öğretmenlerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.