Tekirdağ

Dolandırıcıyı yakalamak için inanılmaz taktik!

19:48 25 Kasım 2017 1 Yorum Var
Dolandırıcıyı yakalamak için inanılmaz taktik!

Tekirdağ'da ATM'ye yerleştirdikleri düzenekle vatandaşların kredi kartı bilgilerini kopyaladıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheliden 1'i tutuklandı

Tekirdağ’da bir alışveriş merkezindeki ATM'ye  yerleştirdikleri düzenekle vatandaşların kredi kartı bilgilerini kopyaladıkları  iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheliden 1'i tutuklandı. 

 Alınan bilgiye göre, Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla  Mücadele ekipleri, bir ihbarı değerlendirerek, kent merkezindeki bir alışveriş  merkezi içerisindeki ATM'ye kart kopyalama cihazı yerleştirildiğini tespit etti.

Güvenlik kameralarını incelemeye alan ekipler, görüntülerden 3  şüpheliyi belirledi.
 
Şüphelilerin sosyal medya hesaplarını takibe alan ekipler, İstanbul  Kartal'da yaptıkları operasyonda O.H (23), M.T (20) ve B.Ü’yü (22) gözaltına  aldı.
 
Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen ve buradaki işlemlerinin  ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden B.Ü. tutuklandı, M.T adli kontrol  şartıyla, O.H ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 
Öte yandan şüphelilerden O.H.'nin, sosyal medya hesabında elinde  paralarla çektirdiği fotoğrafları paylaştığı belirtildi.
 

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Uğur 6 yıl önce Şikayet Et
    Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.. Söylencek fazla gerek yok:'(
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.