Tekirdağ

Tekirdağ'dan kısa kısa

09:11 26 Kasım 2017
Tekirdağ'dan kısa kısa

Ergene Belediyesi, ikram çeşmeleriyle vatandaşlara sıcak çorba ikramına başladı.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, konuyla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da sabahın erken saatlerinde halka sıcak çorba ikram projesini başlattıklarını söyledi.

Bu uygulamanın, işçi ve öğrencileri sevindirdiğini ifade eden Yüksel, sabah saatlerinde okula ve işe giden vatandaşların bu ikram çeşmelerinden bardak ile çorba alabileceklerini kaydetti.

Yüksel, soğuk kış günlerinde vatandaşlara ikram çeşmesinden sıcak çorba ikramı yaparak gönülleri ısıtmaya devam edeceklerini dile getirerek, ''Vatandaş odaklı hizmet çalışmalarımızı hedefimiz dahilinde hayata geçirmeye devam ediyoruz. Sabahın erken saatlerinde evlerinden çıkan vatandaşlarımızın bu soğuk kış günlerinde içlerini ısıtacak bir ikramlık sunmanın memnuniyetini yaşıyoruz.'' dedi.

- Çorlu TSO ile elektronik firması arasında protokol

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) ile özel bir elektronik firması arasında indirim protokolü imzalandı.

Çorlu TSO başkanlık makamında gerçekleşen protokolde konuşan Çorlu TSO Başkanı İbrahim Gönül, imzalanan protokol ile hırsızlık, gasp, yangın ve su baskınına karşı alarm kurma ile 7/24 alarm izleme hizmeti yürüten elektronik firmasının oda üyelerine indirim yapacağını söyledi.

Alarm sisteminin tüm parçalarının oda üyelerine kurulum günündeki dolar kurunun Türk Lirası'na çevrildikten sonraki fiyatları üzerinden KDV'li satış bedeli hesaplanarak tespit edilen bedel ile sağlanacağını dile getiren Gönül, ''Kurulum, işçilik ilave edilerek çıkan + KDV'li fatura bedeli üzerinden yüzde 20 indirim yapılıp faturaya bağlanacaktır. Bu indirimin sağlanması için üyelerin 24 ay taahhüt vermesi gerekmektedir.'' dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Çorlu TSO Başkanı Gönül ve firma yöneticileri arasında protokol imzalandı.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.