Tekirdağ

Tekirdağ'dan kısa kısa

15:23 06 Aralık 2017
Tekirdağ'dan kısa kısa

Çorlu Muhtarlar Derneği Başkanı Salim Sarıer ve yönetim kurulu üyeleri, Çorlu Ziraat Odası Başkanı Ali Topuz'u ziyaret etti.

Çorlu Ziraat Odası'nda gerçekleşen ziyarette, seçimli genel kurul sonucunda göreve geldiklerini ve resmi ziyaretlere devam ettiklerini ifade eden Sarıer, bu kapsamda Çorlu Ziraat Odası Başkanı Ali Topuz'u da makamında ziyaret ettiklerini söyledi.

Yaptıkları çalışmalar hakkında Topuz'a bilgi veren Sarıer, ''Muhtarlar Derneği olarak göreve geldiğimizden bu güne kadar çok kısa bir süre geçti. Şimdi resmi ziyaretlerimizi yapıyoruz. Daha sonra planlarımız var onları da yavaş yavaş ve sırasıyla hayata geçireceğiz.'' diye konuştu.

Başkan Ali Topuz da misafir heyete Çorlu Ziraat Odası'nın çalışmalarını anlattı.

Çorlu Muhtarlar Derneği yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Topuz, onlara yeni görevlerinde başarılar diledi.

- Çorlu Belediye Başkanlığı'na Hülya Perin vekalet ediyor

Çorlu Belediye Başkanlığı'na Çorlu Belediye Meclis üyesi Hülya Perin vekalet ediyor.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ın, 5 Aralık Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkının verilişinin 83. yıl dönümünde başkanlık makamını Çorlu Belediye Meclis Üyesi Hülya Perin'e devretti.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ın izinli olduğu 5-8 Aralık 2017 tarihlerinde başkanlığa, Çorlu Belediye Meclis Üyesi Hülya Perin'in vekalet edeceği kaydedildi.

- Marmaraereğlisi'nde asfaltlama çalışmaları

Marmaraereğlisi Belediyesi, asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Başkanı İbrahim Uyan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçe genelinde ciddi bir program belirleyerek asfaltlama çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Uyan, yaz aylarında yaşanan nüfus yoğunluğu nedeniyle bazı bölgelerdeki yollarda asfaltların deforme olduğunu ve bu durumu dikkate alarak asfaltlama çalışması başlattıklarını kaydetti.

Ana arterler başta olmak üzere gerekli bölgelere asfalt uygulaması yapacaklarını ifade eden Uyan,''İlçemizde yaz aylarında yaşanan turizme dayalı nüfus yoğunluğu nedeniyle bazı bölgelerde asfaltın bozulduğunu fark ettik. Bunun için, ciddi bir program belirleyerek çalışmalara başladık. Gerekli olan ve belirlenen bütün bölgelerimize asfalt dökeceğiz.'' diye konuştu.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.