Tekirdağ

Altın günleri "Kadınlar Kahvehanesi"nde

12:36 02 Ocak 2018
Altın günleri "Kadınlar Kahvehanesi"nde

Tekirdağ'da Gülün Palancı'nın açtığı kahvehane, çevredeki kadınların altın günleri için değişmez mekan oldu.

Palancı'nın açtığı kahvehaneye gelen kadınlar, burada vakitlerini iskambil oynayarak, kitap okuyarak ve sohbet ederek geçiriyor.

Kadınlara yönelik açılan kahvehane, altın günlerinin düzenlediği bir mekan haline geldi.

Kadınlar kahvehanesinin işletmecisi Gülün Palancı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha önce ev hanımı olduğunu belirterek, farklı bir alanda iş kurduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Kendisi gibi diğer kadınların da evde vakit geçirmekten, sadece alışverişe çıkmaktan sıkıldığını düşündüğünü, bunun üzerine kadınlara özel kahvehane açmaya karar verdiğini dile getiren Palancı, iş yerine gösterilen ilginin, beklediğinden fazla olduğunu vurguladı.

Palancı, kadınlara özel kahvehaneye gelen müşterilerinin, kendilerini rahat hissettiğine işaret ederek, "Tekirdağ'da olmayan bir şey araştırdım ve kadınlar kahvehanesi olmadığı için böyle bir şey yapmaya karar verdim. Arkadaşlarıma da danıştım, onlar da olumlu bakınca burayı açtık. Müşterilerim burada oyun oynuyor, gazete, kitap okuyor, günlerini bile burada yapıyorlar. Kadın kadına olunca herkes daha çok eğleniyor." ifadesini kullandı.

İşletmenin hem patronu hem de çalışanı olduğunu vurgulayan Palancı, "Kadın kahvehanesinin müşterileri de işletmeden memnun. Gelenler buradan memnun ayrılıyor. Bayan olmak şartıyla kahvehanemize herkes gelebiliyor. Burada çay servislerini de kendim yapıyorum." dedi.

Müşterilerden Esra Çete de haftanın 2-3 günü kahvehaneye geldiğini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Burasının açılmasından dolayı gayet mutluyuz. Arkadaşlarımızla toplanıp, eğlenebileceğimiz, oyunumuzu oynayabileceğimiz bir yer olduğu için gayet güzel oldu. Günlerimizi de artık burada yapmaya başladık. Altın günlerimizi yaparak güle oynaya ayrılıyoruz buradan. Burada daha rahatız. Kadın kadın olmak insana daha rahat hissettiriyor."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.