Tekirdağ

Tekirdağ'dan Zeytin Dalı Harekatı'na destek

15:18 25 Ocak 2018
Tekirdağ'dan Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin, "Bütün dualarımız Mehmetçiklerimizle. İnanıyorum ki bugüne kadar kahraman ordumuzun her aşamada yapmış olduğu kahramanlıklar Afrin'de de kendini ortaya koymaya başlamıştır ve devam edecektir." dedi.

Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından sahil dolgu alanında düzenlenen "Koyunculuğu Geliştirme ve Damızlık Koç Dağıtım Projesi" törenine katıldı.

Törende konuşan Albayrak, Zeytin Dalı Harekatı'nı desteklediklerini ve hükümetin yanında olduklarını söyledi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, Zeytin Dalı Harekatı'ndan alnının akıyla çıkacağını belirten Albayrak, "Bu operasyonu gururla ve heyecanla izliyoruz. Bütün dualarımız Mehmetçiklerimizle. İnanıyorum ki bugüne kadar kahraman ordumuzun her aşamada yapmış olduğu kahramanlıklar Afrin'de de kendini ortaya koymaya başlamıştır ve devam edecektir. İnşallah bütün askerlerimiz burnu kanamadan dönecektir." diye konuştu.

- "Yedi düvele meydan okuduk yine okumaya hazırız"

Albayrak, ülke söz konusu olduğunda milletin birlik ve beraberlik içinde olduğunun bu günlerde görüldüğünü dile getirerek, şunları kaydetti:

"Türkiye, kendisini tehdit eden dış güçlere karşı tek bir yumruk halinde hükümetimizin yanındadır. Muhalefeti, iktidarı herkes ülkemizin menfaati için sınırları korumak için bir aradadır. Şunu herkes bilmeli ki biz Çanakkale'de de Kurtuluş Savaşı'nda da yedi düvele meydan okuduk, yine okumaya hazırız.

Bu yaşananlar göstermiştir ki Türk'ün Türk'ten başka dostu yok. O nedenle birbirimize kenetleneceğiz, beraber olacağız. Askerlerimize ve ordumuza başarılı mücadeleler diliyorum. İnşallah sağlıklı bir şekilde dönmelerini diliyorum. Şehitlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum."

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Hacı Aslan da tarıma ve hayvancılığa olan desteklerinin devam edeceğini aktardı.

Konuşmaların ardından, proje kapsamında üreticilere 300 damızlık koç verildi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.