Tekirdağ

Malkara Ticaret Ve Sanayi Odası şubat ayı toplantısı

14:56 01 Mart 2018
Malkara Ticaret Ve Sanayi Odası şubat ayı toplantısı

Malkara Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapılan toplantıda 2017 aralık ayı ile ocak 2018 aylık hesap dökümleri okunarak oy birliği ile kabul edildi.

Malkara Ticaret Odası şubat ayı meclis toplantısı yapıldı.

Şubat ayı meclis toplantısına geçilmeden önce konuşan, Malkara Ticaret Odası Başkanı Cengiz Uysal Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'e düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı'na destek verdiklerini söyledi.

Her zaman devletin yanında olduklarını belirten Uysal, "Türkiye sınırlarında oluşturulmak istenen terör kuşağına son vermek, bu terör kuşağını oluşturan unsurların özellikle son günlerde hedef gözetmeksizin hastaneleri ve dolayısıyla sivilleri de hedef alan saldırılarına son vermek amacıyla bu harekâtı başlatmak mecburiyetinde kalmıştır.

Bizler ulusal güvenliğimizi korumak amacıyla devletimizin aldığı bu kararın arkasındayız ve destekliyoruz. Zira Türkiye uluslararası kurallardan doğan hakkını kullanmıştır. Zeytin Dalı Harekatı, evrensel hukuk ve Birleşmiş Milletler Sözleşmesi'nde yer alan meşru müdafaa hakkı çerçevesinde başlatılmıştır." dedi.

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri, slayt sunum eşliğinde anlatılan faaliyet raporunu oy birliği ile kabul etti.

Malkara Ticaret ve Sanayi Odası'nın da ortak olduğu Malkara Analiz ve Kontrol Hizmetleri A.Ş.' nin 2017 yılını zararla kapatması nedeniyle şirketin faaliyetlerinin pasif duruma getirildiği açıklanırken, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'de gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatı'na üyelerce maddi olarak desteklenmesine karar verildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.