Tekirdağ

İYİ Parti Çorlu mitingi

21:36 31 Mayıs 2018
İYİ Parti Çorlu mitingi

İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, "Eğer gençlere iş bulamıyorsanız anasının babasının karşısında mahcup etmeyeceksiniz. Onun için gençlerimize iş buluncaya kadar 500 lira vatandaşlık bursu bağlayacağız. Emeklilerimize her bayram bin 500 lira iyi bayramlar ikramiyesi vereceğim." dedi.

Akşener, partisinin Tekirdağ İl Başkanlığınca Çorlu ilçesi Heykel Meydan'ında düzenlenen mitingde, yaptığı konuşmada vatandaşlardan 24 Haziran'da yapılacak olan seçimler için destek istedi.

Milletin isteği üzerine cumhurbaşkanı adayı olduğu dile getiren Akşener, "Bu partiyi milletim istedi kurdum. Milletim istedi cumhurbaşkanı adayı oldum. Partinin kurtulmasının önüne geçilmek istendi. Dayandık, direndik. Sonra bir baktık 24 Haziran'da baskın maskın değil süper baskın seçim ortaya çıktı." ifadelerini kullandı.

Akşener, cumhurbaşkanı olduğu taktirde Çankaya Köşkü'nde oturacağını belirterek, "Allah nasip edecek, siz destek vereceksiniz ben cumhurbaşkanı olacağım. Sarayı bırakıyorum, Çankaya Köşkü'nde oturacağız. Bu tülbentlerle yemenilerle yazmalarla Türk kadınını simgeleyen müze açıcağım." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı seçilmesi halinde gençlere iş bulana kadar burs desteği sağlama sözü veren Akşener, şunları söyledi:

"Devlet gencine iş bulmak zorundadır. Eğer gençlere iş bulamıyorsanız anasının babasının karşısında mahcup etmeyeceksiniz. Onun için gençlerimize iş buluncaya kadar 500 lira vatandaşlık bursu bağlayacağız. Emeklilerimize her bayram bin 500 lira iyi bayramlar ikramiyesi vereceğim."

Akşener, miting sonunda Tekirdağ milletvekili adaylarını tanıtarak vatandaşlardan destek istedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.