Tekirdağ

Günay'dan yeni kabineye kutlama mesajı

09:27 13 Temmuz 2018
Günay'dan yeni kabineye kutlama mesajı

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Cengiz Günay, "Tekirdağ iş dünyası olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ve çok değerli isimlerin yer aldığı yeni kabineyle Türkiye'nin yeni bir sıçrama gerçekleştireceğine ve 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerleyeceğine inanıyoruz." açıklamasında bulundu.

Günay, yayımladığı kutlama mesajında, yemin ederek göreve başlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve yeni kabineye başarılar diledi.

Cumhurbaşkanının liderliğinde milletin iradesiyle kabul edilen Cumhurbaşkanlığı yönetim sisteminin fiilen başlamasının ülkedeki istikrarı ve güveni daha da güçlendireceğini ifade eden Günay şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanan yeni kabinenin önümüzdeki yeni döneme uygun şekilde icracı isimlerden oluşmuş olduğunu memnuniyetle öğrendik. Özellikle iş dünyamızdan kişilerin hükümette yer almasını çok önemli görüyoruz. Yeni Ticaret Bakanımızın TOBB camiasından çıkmasından ayrıca gurur ve mutluluk duyduk. TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcımız Sayın Ruhsar Pekcan, iş dünyasının içinde yetişmiş, üst düzey yöneticilik yapmış, ekonomiyi yakından bilen, çok kıymetli bir iş kadınıdır."

Günay, kabinede iş dünyasını yakından tanıyan isimlere yer verilmesinden büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, "İş dünyamızın temsiliyeti karar alma süreçlerini hızlandıracak ve yapısal reformların hayata geçirilmesini sağlayacaktır. Tekirdağ iş dünyası olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ve çok değerli isimlerin yer aldığı yeni kabineyle Türkiye'nin yeni bir sıçrama gerçekleştireceğine ve 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerleyeceğine inanıyoruz. Artık ekonomiye, reformlara odaklanarak geleceğin büyük Türkiye'sini inşa zamanıdır." değerlendirmesinde bulundu.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.