Tekirdağ

NKÜ ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında protokol imzaladı

12:38 12 Eylül 2018
NKÜ ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında protokol imzaladı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında "Hizmetiçi Eğitim İşbirliği" protokolü imzalandı.

Üniversite akademik birimler ile mesleki ve teknik orta öğretim kurumlarında görev yapan meslek dersi öğretmenlerinin hizmet içi eğitimlerini yapmalarına olanak sağlamak amacıyla protokol yapıldı.

Protokole Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek ve İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan imza atarken, törene rektör yardımcısı Prof. Dr. İsmail Yılmaz, şube müdürü İbrahim Çakal ve şube müdürü Suat Aydın katıldı.

İmzalanan protokolle il sınırları içerisinde yer alan Milli Eğitim Bakanlığına bağlı mesleki ve teknik eğitim kurumlarında, başarıyı arttırmak için uygun görülen mesleki alanlarda öğretmenlere yönelik hizmetiçi eğitimler planlanması, teknoloji transferi yoluyla bilgisini sanayi ve toplumla paylaşmayı hedefleyen üniversite sayesinde öğretmenlerin gelişen bilim ve teknolojideki yeni değişimleri tanımaları, gelişmeleri yakından takip ederek bu konuda bilgi ve deneyimlerini arttırmaları amaçlanıyor.

İki yıl süreli olarak hayata geçirilen protokolün amaçlarına yönelik hizmetlerin yürütülmesinde, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve NKÜ eğitimde iş birliğine ait usul ve esaslara göre çalışmalar yapacaktır.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.